مخزن ذخیره سازی هوای فشرده و گازهای صنعتی نرمال
مخزن ذخیره سازی هوای فشرده و گازهای صنعتی نرمال

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده و گازهای صنعتی نرمال

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده و گازهای صنعتی نرمال

اصطلاح ” گازهای صنعتی” به گازهایی اطلاق می شود که در مقادیر نسبتاً زیادی برای فرآیندهای صنعتی تولید می شوند به طوری که گازهای صنعتی به دو صورت گاز و مایع در مخازن ذخیره سازی هوای فشرده ارائه می شوند به علاوه گازهای صنعتی سال هاست که وجود داشته و مورد استفاده قرار می گیرند.

به طوری که آنها شامل گازها و مخلوط ها یا ترکیباتی هستند که برای اهداف مختلف در طیف وسیعی از صنایع از جمله فولاد، مواد شیمیایی، الکترونیک، خودرو، شیشه، ساخت و ساز، غذا و نوشیدنی، اهداف دارویی، کشاورزی و بسیاری دیگر نقش مهمی دارند به علاوه گازهای صنعتی شامل اکسیژن، هیدروژن، نیتروژن، دی اکسید کربن، آرگون، نئون، زنون و کریپتون هستند.

مشخصات مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال

– حداکثر فشار کاری : ۱۸ بار
– کاربرد : در مصارف صنعتی، کارگاهی و سایر مصارف که نیاز به مخزن مقاوم و بادوام دارند، مورد استفاده قرار می گیرد
– جنس بدنه : فولاد ST37 و آلومینیوم مقاوم به طوری که با لایه ای از رنگ الکترواستاتیک محافظت می شود
– مورد استفاده : افقی و یا عمودی
– نوع ساخت : مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال در سایزهای مختلف و با ضخامت کمتر از مخازن فشار قوی ساخته می شوند به طوری که از سایز ۱۰۰۰ لیتر به بالا امکان نصب منهول بر روی مخزن وجود دارد.

مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال به شما این امکان را می دهند حتی زمانی که کمپرسور کار نمی کند از هوای فشرده استفاده کنید و همچنین می توانند هوای اضافی را در طول دوره های استفاده زیاد به فرآیند تولید شما عرضه کنند همچنین مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال را می توان به صورت عمودی یا افقی تولید کرد به علاوه به دلیل وجود مخازن تحت فشار بسیار زیاد، و به دلیل اهمیت مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال در یک سیستم کمپرسور هوا، این مخازن هوا باید به خصوص بادوام و محکم ساخته شوند.

مزایای مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال

– آنها همه کاره هستند و می توانند برای کارهای مختلف استفاده شوند
– کارکرد و نگهداری آنها نسبتاً آسان است
– آنها بادوام هستند و برای طول عمز بالایی ساخته شده اند
– آنها قابل حمل هستند و می توان از آنها در مکان های مختلف استفاده کرد

میزان فشار کاری در انواع مخازن ذخیره سازی هوای فشرده

– مخزن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال : بین ۱۳ الی ۱۸ بار
– مخزن ذخیره سازی هوای فشرده استاندارد : بین ۷ الی ۱۰ بار
– مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی : حداکثر ۴۰ بار

تفاوت اصلی این مخازن نسبت به مخازن استاندارد و فشار قوی در نوع ضخامت و حجم مورد استفاده و همچنین مواد انتخابی بدنه است به طوری که ضخامت آنها با توجه به میزان فشار کاری متغیر است به طوری که مخازن فشار قوی از بدنه و ضخامت محکم تری نسبت به مخازن استاندارد و نرمال برخوردار است.

مجموعه ما سعی دارد نیازهای همه مشتریان خود را برآورده کند، به همین دلیل است که ما انواع مخازن ذخیره سازی هوای فشرده و گازهای صنعتی نرمال را نیز ارائه می دهیم بنابراین چه به یک مخازن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال سفارشی با گازهای صنعتی نیتروژن، اکسیژن یا مخزن گاز طبیعی نیاز داشته باشید، متخصصان ما به شما کمک می کنند تا مناسب برای برنامه خود را پیدا کنید به طوری که می توانیم این مخازن را با برخی ویژگی ها به صورت سفارشی ارائه دهیم.

– یک پوشش اپوکسی که مخازن ذخیره سازی هوای فشرده و گازهای صنعتی نرمال را در برابر خوردگی مقاوم می کند که این اغلب در محیط هایی که هوا دارای مقدار زیادی رطوبت است استفاده می شود.
– پوشش های بیرونی و داخلی بنا به درخواست سفارش با فولاد کربن، فولاد ضد زنگ و آلومینیوم ساخته می شود
– تغییر محل درگاه های ورودی و خروجی متناسب با تجهیزات موجود
– وجود دریچه های ایمنی که برای ایمنی خروج هوا از مخزن هوا عمل می کنند

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد نوعی مخزن فشرده است که هوا را از کمپرسور هوا دریافت می کند و آن را برای استفاده در آینده تحت فشار نگه می دارد همچنین مخازن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد در اندازه های مختلف و به دو صورت عمودی و افقی ساخته می شوند.

علاوه بر این، برخی از صنایع مانند نفت و گاز از استانداردهای ویژه ای برای مخزن ذخیره هوای فشرده کمپرسور استاندارد استفاده می کنند به طوری که این مخازن باید یک سری استانداردها و الزامات را رعایت کنند، بنابراین حفظ ایمنی در این صنایع از اهمیت بالایی برخوردار است که در این موارد این مخازن ذخیره هوای فشرده کمپرسورهای استاندارد باید دارای ویژگی هایی باشند.

ویژگی مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد

– ساخت این مخازن بایستی از استاندارد ASME پیروی کند.
– این مخازن دارای فشار طراحی شده، فشار تست و فشار کارکرد مشخص و از پیش تعیین شده هستند.
– برای حفاظت و طول عمر بیشتر، قسمت جداره بیرونی و داخلی با یک لایه رنگ اپوکسی با ضخامت ۱۵۰ میکرون پوشانده می شود.
– جوشکاری مخازن استاندارد از نوع زیرپودری می باشد و لازم است ۱۰ درصد از کل جوش های طولی و محیطی رادیوگرافی گردد و در گواهینامه استاندارد نهایی ذکر گردد.
– الزاما جنس عدسی بدنه تانک باد باید۱۷ mn4 یا SA 516- GR70 باشد.
– جنس پایه ها از جنس ST37 می باشد.
– در سایز های بالاتر از ۱۰۰۰ لیتر وجود منهول الزامی می باشد.

هدف از مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد

– هدف اصلی مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد ایجاد یک مخزن نیرو در زمان اوج تقاضا است و ظرفیت ذخیره سازی اضافی، عملکرد ایمن و کارآمد کمپرسور شما را تضمین می کند.

– یکی دیگر از اهداف مهم مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد، حذف رطوبت از منبع هوای فشرده است زیرا هنگامی که هوای گرم از پمپ خارج می شود، حاوی بخار آب بالقوه مضر است بنابراین مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد بخار را خنک و متراکم می کند و به راحتی رطوبت را از طریق زهکشی در پایین دستگاه حذف می کند.

مزایای مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد

استفاده از مخزن ذخیره سازی با سیستم فشار استاندارد می تواند عملکرد عملیات شما را به میزان قابل توجهی بهبود بخشدبه طوری که برخی از مزایا عبارتند از

– افزایش کارایی هوای خشک
– به حداقل رساندن هدر رفت هوا
– کاهش فشار مورد نیاز کمپرسور
مخازن فشار استاندارد عمودی و افقی

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد معمولاً در دو نوع افقی و عمودی وجود دارند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارد همچنین اندازه مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد برای کاربردهای صنعتی تا ۱۰۰۰۰ لیتر متغیر باشد و مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد معمولاً دارای پایه هایی برای ایجاد ثبات است و اغلب برای کاهش لرزش در حین کار به نصب نیاز دارند.

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد برای ظرفیت ۷الی ۱۰ بار طراحی شده اند و هرگز نبایستی از مخازن کم فشار برای مخازن پر فشار استفاده کرد.

محاسبه ضخامت مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور

برای محاسبه ضخامت مخزن ذخیره سازی بایستی حجم چگالی سیال و نیروی وارد شده به مخزن را محاسبه کرد و در نوع ضخامت ورق برای ساخت مخزن ذخیره سازی در نظر گرفت در همین راستا ضخامت مخزن ذخیره سازی هوای فشرده کمپرسور استاندارد بیشتر از کمپرسور نرمال و کمتر از کمپرسور فشار قوی باید باشد، به عبارتی هر چه نیروی وارد شده به مخزن ذخیره سازی بیشتر باشد، بایستی ضخامت ورق استفاده شده در آن نیز بیشتر باشد.

مجموعه ما بیش از ۱۸ سال در صنعت سیستم های هوای فشرده در تهران فعالیت دارد به طوری که تخصص ما به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که سیستم هوای فشرده شما به طور موثر کار می کند و همچنین به شما آرامش خاطر از حفظ قابلیت اطمینان تجهیزات خود را می دهد.

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی
مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده جزئی از کمپرسور هوا و در عین حال بسیار حیاتی است به طوری که اطمینان از ظرفیت کافی برای مخزن ذخیره سازی به شما کمک می کند تا کارایی و عملکرد سیستم هوای فشرده خود را بهبود بخشید به علاوه یک سیستم هوای فشرده فشار قوی با سه گروه فشار کاری طراحی شده است که می تواند به شما کمک کند مخزن ذخیره سازی هوای مناسب را برای کاربردهای صنعتی خود پیدا کنید.

مخزن هوای فشرده فشار قوی بخشی جدایی ناپذیر از هر سیستم هوای فشرده است و هدف اصلی از این کار این است که به عنوان ذخیره سازی موقت عمل کند تا اوج تقاضا از سیستم شما را برآورده کند و راندمان کارکرد صنعت شما را بهینه کند.

انواع مخزن ذخیره سازی هوای فشرده بر اساس نوع فشار کاری

– مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی
– مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار معمولی
– مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار استاندارد

دمای فشار کاری مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی معمولا بیشتر از مخزن ذخیره سازی هوای فشرده نرمال و استاندارد است به طوری که محدوده بیشتر از ۳۰بار را شامل می شود زیرا این مخازن فشار قوی بایستی توانایی تحمل فشارهای بالا را داشته باشد بنابراین تفاوت آن با سایر مخازن ذخیره سازی فشار نرمال و استاندارد در نوع جنس بدنه، ضخامت دیواره ها و تجهیزات استفاده شده در ساخت مخزن ذخیره سزی فشار قوی است.

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده تحمل فشار ۲۰ درصد بیشتر از مدل استاندارد و نرمال را دارد به علاوه مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی به راحتی در فشار ثابت در دسترس است، در حالی که در هزینه های انرژی صرفه جویی می کند به طوری که استفاده از مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی طول عمر کمپرسور را افزایش می دهد و باعث صرفه جویی در هزینه های انرژی می شود و برای کاربردهای فشار بالا ایده آل است.

مشخصات فنی مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی

– نوع مواد : آلومینیوم و فولاد مقاوم ST37
– برنامه های کاربردی : استفاده در صنایع مختلفی همچون تهویه، نفت و گاز، تولید ظروف پت و سایر صنایع مربوطه
– سایر مشخصات : به دلیل استفاده از دمای حداکثری فشار قوی به صورت عمودی استفاده می شود
– حداکثر فشار کاری : ۳۰-۴۰ بار
– ظرفیت مورد استفاده
حداقل : ۱۰ لیتر
حداکثر : ۱۰۰۰۰ لیتر

مزایای استفاده از مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی

– فشار ثابت را حفظ می کند
– ذخیره هوای فشرده
– جلوگیری از سایش و پارگی موتور کمپرسور
– از بین بردن تراکم هوا

هزینه مخزن ذخیره سازی هوای فشرده فشار قوی

عوامل زیادی بر قیمت مخزن ذخیره سازی هوای فشرده تأثیر می‌گذارد به طوری که در بازار طیف گسترده ای از قیمت ها و همچنین طیف وسیعی از عملکرد وجود دارد که البته هزینه مخزن ذخیره سازی هوای فشرده به نیازهای شما بستگی دارد، مانند

– مقدار فشار مورد نیاز ( فشار قوی، فشار نرمال یا فشار استاندارد)
– مقدار حجم خروجی مورد نیاز (CFM)
– مقدار فضای مورد نیاز در دسترس

در این مجموعه ما قادریم بدون از دست دادن هیچ یک از عملکردهای کلیدی مخزن ذخیره سازی هوای فشرده ارزش زیادی را با قیمت رقابتی به مشتریان خود ارائه دهیم به طوری که مخزن ذخیره سازی هوای فشرده ما بر اساس مدل “انتخاب ساده” ساخته شده اند. نصب، راه اندازی و نگهداری تجهیزات ما ساده است بنابراین با حذف بسیاری از پیچیدگی‌های عملکرد مخازن ذخیره سازی هوای فشرده خود، شما را قادر می‌سازیم تا کار خود را با عملکرد بهتر انجام دهید.

فیلتراسیون و روغن مخصوص کمپرسور
فیلتراسیون و روغن مخصوص کمپرسور

فیلتراسیون و روغن مخصوص کمپرسور

فیلتراسیون و روغن مخصوص کمپرسور

روغن مخصوص کمپرسور هوا برای گریس کردن اجزای مکانیکی با هدف جلوگیری از هر گونه آسیب ناشی از استفاده بیش از حد و کمک به فشرده سازی هوا استفاده می شود به طوری که هدف روغن مخصوص کمپرسور خنک کردن عناصر کمپرسور و هوای فشرده است بنابراین اگر به دلایلی، جریان روغن متوقف شود، عناصر کمپرسور خیلی سریع گرم می شوند و در صورت عدم رسیدگی به وضعیت، آسیب می بینند.

دو نوع روغن مخصوص برای کمپرسورهای هوا وجود دارد که شامل روغن معدنی و روغن مصنوعی می شود به علاوه این روغن های مخصوص کمپرسور از نظر ویسکوزیته و افزودنی های موجود متفاوت هستند.

– روغن معدنی که در پالایش نفت با استفاده از فناوری های پیشرفته، تولید می شود.

– روغن مصنوعی که در آزمایشگاه ها ساخته می شود و به طور کلی، به کمپرسورها اجازه می دهد تا به روشی بی صدا و بدون نویز کار کنند و می توان از آن با طیف وسیع تری از دما نسبت به روغن معدنی استفاده کرد زیرا از دستگاه در برابر گرمای بیش از حد محافظت می کند.

دلیل استفاده از روغن مخصوص کمپرسور

استفاده از روغن مخصوص برای کمپرسور مزایای زیادی از جمله حفاظت از اجزای مکانیکی و سیستم موتور کمپرسور دارد و برای حفظ عملکرد آن به دلایل زیر ضروری است.

– جذب گرما : روغن مخصوص به کمپرسورها اجازه می دهد تا گرمای حاصل از تراکم هوای فشرده را جذب کند و همچنین در دماهای پایین تر کار کند.

– کاهش اکسیژن : افزودنی‌های موجود در روغن مخصوص برای کمپرسور هوا، فرآیندهای اکسیژن‌سازی و اسیدی شدن را کندتر می‌کنند.

– چرخه عمر کمپرسور را افزایش می دهد : استفاده از روغن مخصوص کمپرسور، خرابی های غیرمنتظره احتمالی را کاهش می دهد و از تمام عناصر داخلی کمپرسور محافظت می کند.

عملکرد فیلتراسیون کمپرسور

فیلتراسیون به منظور جلوگیری از ورود مایعات و آلاینده‌های جامد به کمپرسورهای هوای فشرده محافظت می‌کند چرا که هوای فشرده حاوی مقادیر قابل توجهی روغن، آب و خاک و همچنین ذرات دیگری است که حتی ممکن است شامل فلزات سنگین مانند سرب یا جیوه باشد بنابراین فیلترایسون کمپرسور هوا، آلاینده ها را از هوای ورودی حذف می کند تا اجزای حیاتی سیستم مانند سیلندرها و سوپاپ ها به خوبی کار کنند .

فیلتراسیون از متورم شدن و سایش پیش از موعد در کمپرسورها جلوگیری می کند و طول عمر کمپرسور شما را افزایش می دهد به طوری که این قابلیت‌های فیلتراسیون، هوای فشرده را برای عملکرد مناسب کمپرسور هوا ضروری می‌سازد و در نتیجه باعث کاهش زمان خرابی، هوای پاک و کاهش هزینه‌های انرژی می‌شود بنابراین فیلتراسیون هوای فشرده نقش بسیار مهمی در نصب هر کمپرسور ایفا می کند. داشتن یک فیلتر کمپرسور هوا با کیفیت بالا از سیستم شما در برابر ذرات، خاک، گرد و غبار، ذرات جامد و روغن محافظت می کند.

فرآیند فیلتراسیون به راحتی آلودگی، آب و روغن را از هوا پاک می کند، از زنگ زدگی جلوگیری می کند و کارایی کمپرسر هوای فشرده را بهبود می بخشد به علاوه با قطعات فیلتر مناسب برای کمپرسور خود، می توانید طول عمر دستگاه خود را بهینه کنید بنابراین شما می توانید با انتخاب و خرید فیلتراسیون و روغن مخصوص کمپرسور با قیمت های اقتصادی ما همراه باشید.

عملکرد فیلتراسیون برای از بین بردن هر نوع آلودگی موجود در روغن کمپرسور هوا استفاده می شود به عبارت دیگر، فیلتراسیون برای محافظت از کمپرسور هوا در برابر آسیب ناشی از هر نوع کثیفی یا ذرات ضروری هستند به طوری که گرد و غبار و سایر ذرات کثیفی به عناصر کمپرسور آسیب می رساند که اگر به درستی از این امر جلوگیری نشود، ممکن است کمپرسور هوا دچار آسیب جدی شود.

مجموعه ما برای محافظت بهتر از کمپرسور و اجازه دادن به کارکرد با حداکثر بازده، روغنی کاملا مخصوص برای هر نوع کمپرسوری ارائه می دهد تا با عملکرد مناسب فیلتراسیون، باعث افزایش بازدهی کمپرسور هوای فشرده شود، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید.

بوستر هوای فشرده و گاز های صنعتی Gas Booster

بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster

بوسترهای گاز صنعتی Gas Booster که در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند، وسایل مکانیکی هستند که با کاهش حجم گاز، فشار آن را افزایش می دهند به طوری که بر خلاف مایعات که نسبتاً تراکم ناپذیر هستند، گازها تراکم پذیر هستند و از این رو بوستر، حجم گازهای صنعتی را کاهش می دهد به عبارتی بوستر گازهای صنعتی Gas Booster برای افزایش فشار استاتیکی گاز و توزیع آن با دبی و فشار مشخص در یک کاربرد فرآیندی استفاده می‌شود.

بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster ماشین های مکانیکی هستند که برای افزایش فشار گاز طبیعی در صنایع مختلف استفاده می شوند به طوری که بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster برای حفظ فشار گاز ثابت برای عملکرد بدون مشکل در کاربردهایی مانند نیروگاه ها، تولید کاشی، سرامیک و صنایع تولید شیشه کاربرد دارند.

همچنین هدف از بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster اطمینان از فشار گاز ثابت و کافی در تاسیسات صنعتی است به طوری که آنها به کاهش نوسانات فشار عملیاتی کمک می کنند و کیفیت و بهره وری ثابت در فرایندهای متکی بر گاز طبیعی تضمین می کنند. کاربردهای بوستر هوای فشرده Gas Booster را می توان بر اساس فشار مورد نیاز آنها به سه دسته فشارنرمال، فشار استاندارد و فشار قوی تقسیم کرد به طوری که اکثر ابزارها و تجهیزات پنوماتیک با فشار حداکثر ۱۰ بار کار می کنند که توسط یک کمپرسور فشار استاندارد تامین می شود.

عملیات های بی شماری، از ابزارهای کارگاهی گرفته تا تجهیزات بسته بندی صنعتی و سیستم های ترمز قطار در این دسته قرار می گیرند. با این حال، کاربردهایی مانند برش لیزر و تولید بطری PET به موارد بیشتری نیاز دارند به طوری که آنها هوای فشرده تا ۱۸ بار نیاز دارند و برخی از کاربردهای فشار بالا می توانند حتی به ۴۰ بار هم برسند بنابراین اینجاست که یک بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster ضروری است.

مزایای بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster

مخزن ذخیره سازی هوای فشرده، حجم کمتری از هوا را ذخیره می کند بنابراین سیستم بوستر هوای فشرده و گازهای صنعتی Gas Booster می تواند حجم بالایی از هوا را با فشار بالا تولید کند که این امر به تنهایی با کمپرسورهای فشار قوی امکان پذیر نیست بنابراین استفاده از سیستم بوستر هوای فشرده و گاز های صنعتی Gas Booster انرژی کمتری مصرف می کند و بازده بالاتری دارد.

ویژگی های بوستر هوای فشرده Gas Booster

– نیازی به منبع تغذیه برق ندارد
– عدم نیاز به روغن کاری
– فشار بدون مصرف انرژی حفظ می شود
– راه اندازی خودکار در صورت نشتی
– استفاده آسان از کنترل پنل خودکار
مشخصات کلی موتور بوستر هوای فشرده Gas Booster

موتور اصلی و سیستم محرکه

– موتور الکتریکی ۴۱۵ ولت ، ۳ فاز و با راندمان بالا
– سیستم استارت بدون بار ویژه و سیستم تخلیه خودکار برای شروع بدون بار
– مورد استفاده برای بوسترهای پیستونی رفت و برگشتی نرمال تا ۱۸ بار و بوسترهای رفت و برگشتی فشار قوی ۴۰ بار
– مشخصات روی بدنه بوستر هوای فشرده Gas Booster شامل شماره مدل، شماره سریال، حداکثر فشار کاری، وزن و تاریخ ساخت می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خرید بوستر و کمپرسورهای هوای فشرده و سفارشی سازی خرید خود، با ما در ارتباط باشید.

رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو

رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو

رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو

برای افزایش راندمان و کاهش مصرف انرژی در کمپرسورهای اسکرو بسته به ظرفیت هوادهی، زمان بار و تخلیه سیستم، فشار و توان کمپرسور از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده می شود به طوری که رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو (Oil inject) معمولاً توانایی تحمل فشار تا فشار اسمی ۴۰ بار و فشار واقعی ۲۶ بار را دارد.

مشخصات فنی رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو

– استفاده از آلومینیوم در پره های رادیاتور کمپرسو
– حداکثر دمای کاری ۱۲۰ درجه سانتیگراد
– حداقل دمای کار -۲۰ درجه سانتیگراد
– حداکثر فشار کاری ۲۶ بار
– حداکثر ویسکوزیته روغن CST 300
– استحکام و هدایت حرارتی بالا

وظیفه رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو

رادیاتورها از آلومینیوم ساخته شده اند تا استحکام و طول عمر زیادی داشته باشند و به همین دلیل تبادل حرارتی بالایی دارند بدین ترتیب عملکرد کلی رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو خنک کردن مایع یا گاز است بنابراین از رادیاتور آلومینیومی برای خنک کردن مکانیسم هوای گرم که بر اثر اصطکاک هوای فشرده با سطوح موجود در سیستم کمپرسور اسکرو به وجود آمده است، استفاده می شود.

سطح بالایی از گرما توسط کمپرسورها آزاد می شود که این اتفاق هم در کمپرسورهای پیستونی و هم در کمپرسورهای اسکرو رخ می دهد به طوری که هنگام فشرده سازی هوای کمپرسور به دلیل اینکه انرژی بین ذرات روغن و هوا بسیار زیاد است از رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو برای انتقال دمای تولید شده به محیط استفاده می شود. رادیاتورهای کمپرسور اسکرو از پره هایی با فاصله کم ساخته می شوند و هوا دائماً بین آنها در جریان است.

همچنین رادیاتورهای موجود در کمپرسور اسکرو شامل یک بخش خنک کننده هوا و یک بخش خنک کننده روغن است همچنین رادیاتور روغن کمپرسور از دو قسمت اصلی تشکیل شده است که برای انتقال دمای هوا و روغن موثر است. این روغن که شباهت زیادی به رادیاتور آب خودرو دارد به صورت جداگانه و همزمان کار می کند .

این روغن دارای مزایایی از جمله راندمان بالای دستگاه، تعویض و تمیز کردن آسان، کاهش دمای روغن و هوا و افزایش کارایی موتور می باشد که این عملیات تزریق روغن، روانکاری و خنک سازی توسط کمپرسور اسکرو انجام می شود بدین ترتیب که در حین کار در روغن غوطه ور می شود و علاوه بر روانکاری و خنک سازی، بخشی از انتقال نیرو از طریق روغن انجام می شود. بنابراین کیفیت و دمای روغن و هوا در سیستم هوای فشرده از اهمیت بالایی برخوردار است.

قیمت رادیاتور آلومینیومی کمپرسور اسکرو

عوامل متعددی در قیمت رادیاتور کمپرسور اسکرو موثر است بنابراین برند و سایز رادیاتور از عوامل تاثیر گذار بر قیمت رادیاتور کمپرسور اسکرو می باشد همچنین نوع رادیاتور نیز در قیمت آن موثر است. معمولا رادیاتورها آلومینیومی هستند اما زمانی که کمپرسور با گازوئیل کار می کند باید از رادیاتورهای مسی یا برنزی استفاده کنیم که قیمت آنها با رادیاتور آلومینیومی متفاوت است.

ما طیف گسترده ای از رادیاتورها، از کمپرسورهای اسکرو روغن گرفته تا انواع فن های کندانسور مورد استفاده در صنعت هیدرولیک را ارائه می دهیم.